perjantai 6. maaliskuuta 2015

Huomenna Greater Noida -kotiin

Huomisaamuna pitäisi vihdoin lähteä kyyti Greater Noidaan. Puhun tästä edespäin Kodista, koska sillä nimellä järjestökin kaikkia orpokotejaan kutsuu. Kuulostaakin mukavammalta.

Vielä ensi yö menee täällä asuntolassa nukkuen. Tänään menoa ja meininkiä on aiheuttanut Holi, eli hindulaisuuteen kuuluva jokakeväinen värien juhla. Väriä ja rumpujen pauketta on ollut sen verran, että se voinee aiheuttaa epileptisiä kohtauksia tai migreenin. Värit lenteli jo toissapäivänä meillä toimistolla, eikä niiltä itsekään tullut vältyttyä. Ja kun osuu, niin hommaa tulee tietysti jatkaa sotkemalla toisia! Hauskaahan se oli :). Toimistolta lähtiessä kannoin rinkkaa selässä ja eikös parvekkeelta joku heittänyt vesi-ilmapallon hienosti selän ja rinkan väliin! (ei ollut värjätty vesipallo sentään, ne vasta sotkikin ;). Holista teen vielä oman postauksen kuvien kera!

Kokkimme on loihtinut hyviä, joskin erittäin tulisia ruokia. Tämä ei ole vaan länsimaalaista heikkoutta vaan intialaisetkin asukit ovat sanoneet samaa. Hyvää kuitenkin!

Kokki (jonka nimeä en muista) keittiössään.


Chapati -leipää jonkinlaisella erittäin hyvin maustetulla soija-kasvis-kastikkeella. Syönti tulisi tapahtua leivällä kauhoen, mutta en ole vielä oppinut niin, ettei leipä lopu ennen aikojaan.


Tämä oli vielä vaikeampi, kun oli kahta sorttia. Noh, leipää sai lisää ja sen jälkeen vaan lusikalla suoraan. Nenä meinasi itkeä kun tuota lientä veteli suoraan suuhun. Hyvää silti!


Etelän hetelmiä.


Hedelmäostoksilla sain kavereita. Puhelimen kamera oli kova juttu. Ei olleet pojat tosin ensi kertaa kosketusnäytöllisen kanssa liikkeellä, sen verran tottuneesti iskivät sormia näytölle :D


Kaveri. Saanut osumaa Holin väreistä. Ikävä kyllä eläimet joutuvat pahastikin kohteiksi värisodassa. Nykyään värit ovat yleisemmin kemiallisia eikä kasvivärejä, joten niiden turvallisuutta kenelle tahansa voi vaan miettiä.


Auringonlasku meidän katolta.



1 kommentti: